Gašić: Ovo je ponuda koja se ne odbija

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2017, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Ovo je ponuda koja se ne odbija

Visoki funkcioner SNS Bratislav Gašić kaže da mu je velika čast što ga je premijer i izabrani predsednik Vučić pozvao da vodi Bezbednosno informativnu agenciju.

Kako kaže, to je ponuda koja se ne odbija.

- I do sada sam radio sve što je bilo u interesu Srbije. Ovo je ponuda koja se ne odbija, biće mi čast. Reč je o jednom od najodgovornijih mesta kada je reč o bezbednosti zemlje - rekao je Gašić za Blic od utorka.

- Ukoliko izabrani predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vučić smatra da mogu da mu pomognem kada je reč o preventivi, ali i borbi protiv različitih bezbednosnih izazova, terorizma, naravno da ponudu prihvatam i da ćemo raditi zajedno", kazao je Gašić.

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je u ponedeljak da će Bratislav Gašić biti novi direktor BIA.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.