GO SNS: U petak u Novom Sadu o sastavu Vlade Srbije

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GO SNS: U petak u Novom Sadu o sastavu Vlade Srbije

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) u petak će u Novom Sadu održati sednicu Glavnog odbora na kojoj bi lider naprednjaka i mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić trebalo da saopšti sastav vlade. Sednica Glavnog odbora počeće u 17 sati.

Vučić je u utorak, nakon što mu je predsednik Srbije Tomislav Nikolić poverio mandat za sastav vlade, rekao da će cilj nove vlade, koja će imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 16 ministarstava i do 18 članova, biti reforme poput onih u Estoniji i baltičkim zemljama koje su trajale dve godine.

On je rekao da su poznata imena ministara buduće vlade, u kojoj će biti zastupljeni još i Socijalistička partija Srbije i Savez vojvođanskih Mađara. "U vladi će biti i veliki broj nestranačkih ljudi. Ministri će biti stalno na proveri i podnosiće izveštaje na svakih šest meseci i biće smenjivani ako ne budu dobro radili", rekao je Vučić. Nova vlada tebalo bi da bude izabrana u nedelju, 27. aprila.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Nova godina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.