FOTO: Volonteri SNS čistili sneg sa stranačkom tablom na leđima

Izvor: Radio 021, 22.Jan.2017, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Volonteri SNS čistili sneg sa stranačkom tablom na leđima

Volonteri Srpske napredne stranke čistili su u toku jučerašnjeg dana sneg sa prilaza vrtićima, noseći na leđima ogromne table partije.

Aktivnost mesnog odbora SNS Novi Beograd objavio je ovu informaciju na tviter nalogu, uz fotografije volontera koji su na leđima imali obeležje stranke. Ova novost i novina u stranačkim obeležjima izazvala je lavinu reakcija, naročito na tviteru, a mesni odbor stranke potom je obrisao tvit sa fotografijama.

Zvaničnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << reagovanja partije na ovakvo korišćenje ljudi nije bilo. Doduše, bilo je reakcija drugih korisnika tvitera, pa tako i predsednika opštine Novi Beograd i bivšeg sportiste Aleksandra Šapića, koji je ovaj gest na poseban način pohvalio.

Javno pohvaljujem SNS odbor na NBG-u zbog čišćenje snega, samo molim vas skinite ovu skalameriju sa leđa dok čistite, povrediće se neko. pic.twitter.com/sWPiIMxQbw

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) January 21, 2017
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Aktivisti čistili sneg sa stranačkom tablom na leđima; Vučić: Ne vidim ništa loše

Izvor: Radio 021, 22.Jan.2017

Volonteri Srpske napredne stranke čistili su u toku jučerašnjeg dana sneg sa prilaza vrtićima, noseći na leđima ogromne table partije...Aktivnost mesnog odbora SNS Novi Beograd objavio je ovu informaciju na tviter nalogu, uz fotografije volontera koji su na leđima imali obeležje stranke. Ova...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.