FAŠISTIČKI ISPAD U BEŠKOJ: Grupa huligana nasilno prekinula tribinu SNS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FAŠISTIČKI ISPAD U BEŠKOJ: Grupa huligana nasilno prekinula tribinu SNS!

Nasilno prekinta tribina stranke u Beškoj

Srpska napredna stranka šokirana je fašističkim ispadima pojedinaca, koji se u javnosti predstavljaju kao aktivisti "Inicijative mladih", navodi se u saopštenju stranke.

Naime, grupa huligana prekinula je večeras tribinu Srpske napredne stranke, koja se održavala u Beškoj, i brutalno uznemiravala učesnike tribine, građane koji su mirno i dostojanstveno slušali govornike.

Toj grupi huligana nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovoljno što su na najbrutalniji način pokušali da spreče slobodu govora, što su se nasilnički isprečili ispred govornice, razvili svoje propagandne transparente, histerično duvali u pištaljke, već su i izbeglicama iz Krajine psovali srpsku majku i vikali im da su zločinci.

Srpska napredna stranka poziva nadležne državne organe da privedu pravdi pomenute fašiste, i obezbede red i mir, kao što pozivamo i sve nadležne institucije da reaguju, i stanu u zaštitu slobode govora i mišljenja u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.