EKSKLUZIVNO: Naprednjaci otkazuju miting u Novom Sadu!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Naprednjaci otkazuju miting u Novom Sadu!

Istog dana Demokratska stranka će organizovati miting u Beogradu, što bi moglo da izazove nepotrebne tenzije

BEOGRAD - Srpska napredna stranka odlučila je da otkaže veliki stranački miting u Novom Sadu, koji je bio zakazan za 25. april, saznaje Kurir! Naime, istog dana Demokratska stranka će organizovati miting u Beogradu, što bi moglo da izazove nepotrebne tenzije.

- Dva stranačka mitinga u istom danu mogli bi da rezultiraju neželjenim reakcijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ako bi se to dogodilo atmosfera bi bila naelektrisana u oba grada. Kako bi izbegli nepotrebne tenzije, naprednjaci su odlučili da otkažu miting u Novom Sadu, zakazan za 25. april - navodi izvor Kurir iz vrha SNS i dodaje da će narednih dana ova odluka biti i zvanično obelodanjena.

Naprednjaci su trebali da, u neformalnu predizbornu kampanju za lokalne i vojvođanske izbore krenu 25. aprila, na velikom mitingu u Novom Sadu, jer su u vrhu SNS potpuno uvereni da će se u narednim mesecima formirati nova vladajuća većina u Skupštini Vojvodine koja će sklopiti brz dogovor o datumu izbora.

Naprednjaci planiraju da se pokrajinski i lokalni izbori održe 20. decembra!

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SNS otkazuje miting u Novom Sadu

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Mar.2015

BEOGRAD - Istog dana Demokratska stranka će organizovati miting u Beogradu, što bi moglo da izazove nepotrebne tenzije.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.