Đurić: U SNS niko nije zalepljen za fotelju

Izvor: Blic, 28.Maj.2016, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: U SNS niko nije zalepljen za fotelju

Funkcioner SNS Marko Đurić izjavio je da će današnja Izborna skupština te stranke pokazati da je SNS spremna da se menja, bez ozbira na to što se nalazi na vrhuncu moći, uticaja i podrške.

"Oni koji su se lavovski borili do sad na važnim funkcijama nastaviće da se bore u stranci, a time pokazujemo da kod nas u stranci niko nije zalepljen za fotelju i da smo dosledni u borbi za promene", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Đurić za RTS.

On nije komentarisao medijske spekulacije o promenama, navodeći da će o tim rešenjima odlučivati delegati, a javnost biti obaveštena po završetku skupštine.

Pročitajte još:

"Videćemo nešto što do sad kod nijedne velike stranke nismo videli, da se na vrhuncu moći, uticaja i podrške menja da bi mogla da nastavi da bude efikasan motor promena u zemlji, što očekuju članstvo i građani", rekao je Đurić.

On je naveo da se SNS na Izbornoj skupštini osvežava i priprema za ozbiljne i teške zadatke.

Upitan kako ocenjuje ideju da oni koji imaju visoke stranačke funkcije ne mogu da budu visoki državni funkcioneri, Đurić je rekao da je to veoma važna ideja.

"SNS u zemlji sprovodi prave promene, ali i u stranci, kako bi nastavila autentično da predstavlja građane i kako bi mogla da iznese zadatak promena zbog kojih je i formirana", rekao je Đurić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đurić: U SNS niko nije zalepljen za fotelju

Izvor: Kurir, 28.Maj.2016

..."Oni koji su se lavovski borili do sad na važnim funkcijama nastaviće da se bore u stranci, a time pokazujemo da kod nas u stranci niko nije zalepljen za fotelju i da smo dosledni u borbi za promene", rekao je Đurić..On nije komentarisao medijske spekulacije o promenama, navodeći da će o tim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.