Đukić Dejanović: Ne naplaćujemo podršku Vučiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović: Ne naplaćujemo podršku Vučiću

Socijalisti su spremni da nastave uspešnu saradnju sa SNS na svim nivoima vlasti, ali pritom ne kalkulišu brojem ministarskih mesta, niti premijerskom pozicijom, izjavila je zamenica predsednika SPS Slavica Đukić Dejanović.

"Ništa u tom smislu nismo tražili do sada, niti ćemo to činiti ubuduće", rekla je Đukić Dejanović u intervjuu za "Večernje novosti", upitana da li će podršku i doprinos pobedi Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima "naplatiti" prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << formiranja nove vlade.

Ona je odbacila tvrdnje da će SPS, jer nije imala svog predsedničkog kandidata, izgubiti glasače ili se utopiti u drugu stranku, a za "dušebrižnike" koji prigovaraju što su socijalisti podržali Vučića kaže da ne bi imali zamerku da su podržali nekog drugog kandidata.

Slavica Đukić Dejanović ne očekuje da se atmosfera stvorena protestima može preneti u parlament i ugroziti funkcionisanje vladajuće koalicije.

"Bez obzira na proteste na ulici, vlast i dalje ima stabilnu, ogromnu većinu u parlamentu, a volja naroda je potvrđena i na predsedničkim izborima", istakla je ona.

Upitana da li očekuje vanredne parlamentarne izbore za koje se spekuliše da bi mogli biti održani na jesen Đukić Dejanović je rekla da će se tek odlučivati i procenjivati da li su nam potrebni novi izbori.

"Ne verujem da će to biti na jesen. Naravno, ako bude potrebe, nikakav problem neće biti da jos jednom izmerimo poverenje građana i potvrdimo put kojim država ide. Socijalisti su uvek za to spremni", rekla je ona.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li SPS naplaćuje podršku Vučiću?

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2017

Socijalisti su spremni da nastave uspešnu saradnju sa SNS na svim nivoima vlasti, ali pritom ne kalkulišu brojem ministarskih mesta, niti premijerskom pozicijom, izjavila je zamenica predsednika SPS Slavica Đukić Dejanović...- Ništa u tom smislu nismo tražili do sada, niti ćemo to činiti ubuduće...

Nastavak na Vesti-online.com...

"Izbori na jesen? Ne verujem, ali nikakav problem..."

Izvor: B92, 17.Apr.2017

Socijalisti su spremni da nastave uspešnu saradnju sa SNS na svim nivoima vlasti, ali ne kalkulišu brojem ministarskih mesta, niti premijerskom pozicijom...To je izjavila zamenica predsednika SPS Slavica Đukić Dejanović..."Ništa u tom smislu nismo tražili do sada, niti ćemo to činiti ubuduće",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.