DS traži raspravu o zahtevu zakupaca tezgi iz Depoa

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS traži raspravu o zahtevu zakupaca tezgi iz Depoa

Odbornici Demokratske stranke zatražili su da gradska Skupština na današnjoj sednici raspravlja o zahtevima zakupaca tezgi iz Depoa kritikujući aktuelnu vlast, dok je odbornička grupa SNS odbacila te kritike uz poruku da će to pitanje uskoro biti rešeno kroz dogovor sa njima.

Šef odbrnika DS Balša Božović zatražio je da se pitanje Depoa uvrsti na dnevni red današnje sednice ili da se hitno zakaže nova.

Pitanje 160 tezgi možemo da rešimo za minut ako postoj malo dobre volje, rekao je Božović.

Pročitajte još:

Zakupci iz Depoa se okupili ispred Skupštine, zahtevaju da ih prime nadležni
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

DS traži raspravu o zahtevu zakupaca tezgi iz Depoa

Izvor: Blic, 18.Sep.2014

Odbornici Demokratske stranke zatražili su da gradska Skupština na današnjoj sednici raspravlja o zahtevima zakupaca tezgi iz Depoa kritikujući aktuelnu vlast, dok je odbornička grupa SNS odbacila te kritike uz poruku da će to pitanje uskoro biti rešeno kroz dogovor sa njima...Šef odbornika DS...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.