DS podnela prijavu protiv SNS zbog kampanje u Majdanpeku

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS podnela prijavu protiv SNS zbog kampanje u Majdanpeku

Demokratska stranka podnela je prijavu Agenciji za borbu protiv korupcije protiv SNS zato što ta stranka, u okviru predizborne kampanje u Majdanpeku, nudi besplatne lekarske preglede.

BEOGRAD - Demokratska stranka (DS) podnela je prijavu Agenciji za borbu protiv korupcije protiv Srpske napredne stranke (SNS) zato što ta stranka, u okviru predizborne kampanje u Majdanpeku, kako navodi DS,  nudi besplatne lekarske preglede.

"Pošto se i sama Agencija oglašavala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tim povodom i nakon što je nedvosmisleno utvrdila da su takvi postupci u direktnoj suprotnosti sa zakonom, DS očekuje od Agencije da učini sve što je u okviru njenih zakonskih ovlašćenja da takvo nedolično i protivzakonito ponašanje sankcioniše i obezbedi da se kampanja za predstojeće lokalne izbore odvija u skladu sa zakonom", navodi se u saopštenju demokrata.

Lokalni izbori u Majdanpeku održavaju se 7. septembra.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pregledi ne smeju biti deo kampanje

Izvor: B92, 29.Avg.2014

Agencija za borbu protiv korupcije podseća da nije dozvoljeno da stranke u kampanji troše novac na aktivnosti poput besplatnih lekarskih pregleda u Majdanpeku...Te preglede nudi SNS...Nakon prijave DS-a protiv naprednjaka podnetoj Agenciji za borbu protiv korupcije, to telo je saopštilo da je zabranjeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.