DS najavio tužbu protiv SNS zbog optužbe da je Pajtić opljačkao 500 miliona evra

Izvor: Press, 27.Avg.2014, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS najavio tužbu protiv SNS zbog optužbe da je Pajtić opljačkao 500 miliona evra

DS je navela da je u poslednjem saopštenju SNS-a, pored "mnogobrojnih besmislenih navoda", i Pajtić optužen za pljačku.

"Ukoliko je odgovor SNS na pitanje ko će da odgovara za štetu od 12,5 miliona evra koju su građani pretrpeli zbog odobrenih, a nerealizovanih kredita prošle i ove godine, to izlazi iz okvira civilizovane političke komunikacije i DS na takav način neće razgovarati", navedeno je u saopštenju ove stranke. 

SNS je prethodno saopštila da je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prošle godine Srbija morala da plati više od 430 miliona evra kazne zbog "grešaka i nesposobnosti" Demokratske stranke tokom poslednjih šest godina njihove vlasti.

Naprednjaci navode da danas niko ne može da proceni koliko dugo će građani Srbije morati da plaćaju katastrofalnu politiku demokrata.

"Kada se to spoji sa alavošću i pljačkama njihovih lidera, poput Pajtićeve pljačke od preko 500 miliona evra u samo dva slučaja - Razvojne banke Vojvodine i Fonda za razvoj, demokrate bi, da imaju imalo pristojnosti i odgvornosti, prestale sa jeftinim sakupljanjem političkih poena", navode naprednjaci.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.