DS Novi Sad: Besmislene optužbe iz SNS-a

Izvor: RTS, 18.Apr.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS Novi Sad: Besmislene optužbe iz SNS-a

Gradski odbor DS-a u Novom Sadu odbacio je optužbe novosadskih naprednjaka upućene predsedniku i potpredsedniku Vlade Vojvodine Bojanu Pajtiću i Dragoslavu Petroviću, ocenjujući ih kao "besmislene".

Najnovije besmislene optužbe SNS-a, koja čak ni na Veliki petak ne može da se uzdrži od kleveta i laži ne zaslužuju komentar”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora DS-a povodom navoda naprednjaka da su čelnici pokrajinske vlade odgovorni za isplatu više >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od pola miliona evra subvencija firmi koja nije ni počela proizvodnju, a kasnije otišla u stečaj.

Novosadski odbor DS-a dodaje da je odgovor na pitanje koje postavlja SNS, “u čijim džepovima su završile pare građana, poznat njihovoj stranačkoj koleginici Maji Gojković, zbog koje su građani Novog Sada platili odštetu od četiri miliona evra”, prenosi Tanjug.

Gradski odbor SNS-a u Novom Sadu ranije danas ponovo je optužio predsednika i potpredsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića i Dragoslava Petrovića, navodeći da su odgovorni za isplatu više od pola miliona evra subvencija firmi koja nije ni počela proizvodnju, već je kasnije otišla u stečaj.

Firmi "Globus auto" u Debeljači je iz Pokrajinskog fonda za sufinansiranje pogona za primenu novih tehnologija, koji vode Petrović i Pajtić, isplaćeno 633.394 evra a "obećana proizvodnja i plasman elektro-vozila, solarnih panela i vetrogeneratora male snage" nikad nije ni počela, navedeno je u saopštenju novosadskih naprednjaka.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DS Novi Sad: Besmislene optužbe iz SNS-a

Izvor: Akter, 18.Apr.2014

Gradski odbor DS u Novom Sadu odbacio je današnje optužbe novosadskih naprednjaka upućene na račun predsednika i potpredsednika Vlade Vojvodine

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.