DS: Nećemo ulaziti u vladu sa SNS

Izvor: Radio 021, 22.Avg.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Nećemo ulaziti u vladu sa SNS

Pokrajinski odbor DS za Vojvodinu usvojio je dokument "Usaglašeni stavovi tehničkih grupa DS, LSV i NDS za razgovore o rekonstrukciji pokrajinske vlade oko zajedničke politike, načina funkcionisanja koalicije i izgleda buduće pokrajinske vlade".

U saopštenju je navedeno da su dokument još 15. avgusta usaglasili timovi sve tri stranke.

Pokrajinski odbor DS je takoe jednoglasno doneo odluku da Demokratska stranka neće ulaziti u tzv. koncentracionu vladu u Vojvodini, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na bilo koji način sarađivati sa SNS, s obzirom da, kako navode, ne dele nijedan zajednički stav o Vojvodini i njenim najznačajnijim vrednostima.

"Demokratska stranka se uvek zalagala za multietničku, evropsku i građansku Vojvodinu i spremna je na saradnju sa svim političkim strankama koje su u prošlosti podržavale i danas podržavaju ovakvu Vojvodinu, a SNS sigurno nije među njima".

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.