DS: Konkursi za direktore namešteni

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2015, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Konkursi za direktore namešteni

Novosadske demokrate su saopštile da su se potvrdile njihove tvrdnje od pre dva meseca da su konkursi za izbor direktora u gradskim preduzećima očigledno namešteni.

Oni podsećaju da su izabrani dosadašnji vršioci dužnosti direktora, koji su već postavljeni na osnovu dogovora o podeli plena unutar vladajuće koalicije.

"Pokazalo se da je SNS stranka po ko zna koji put oklevetala i vređala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Demokratsku stranku kada su pokušali da opovrgnu naše tvrdnje. Gradska vlast je, naime, optužila našu stranku da laže kada tvrdi da su "pobednici" konkursa već poznati, te obećala da će odluke o izboru pokazati koliko je ova uprava bolja od prethodne. Odluku smo, evo, dočekali i videli ko je govorio istinu, a ko je još jednom pokušao da prevari građane Novog Sada. "U laži su kratke noge", rekao bi naš narod, a vlast u Novom Sadu i iz ovog slučaja može naučiti koliko je ta izreka istinita", navodi DS u saopštenju.

Oni su posebno ukazali i da je za vršioca dužnosti direktora Kulturnog centra Novog Sada predložen Bojan Panaotović, još jedan od ideologa Treće Srbije.

"Time se još jedna slutnja Demokratske stranke, javno objavljena posle ostavke dosadašnjeg direktora Kulturnog centra Andreja Fajgelja, pokazala kao sasvim tačna. Fajgelj je otišao, ali je "fajgeljizam" ostao. Kultura u Novom Sadu – ta najosetljivija, pa i najvažnija, oblast društvenog života – ostaje talac ovdašnje verzije talibana, na čemu Novosađani mogu da zahvale isključivo Milošu Vučeviću i Srpskoj naprednoj stranci", zaključuje DS.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Podela plena unutar vladajuće koalicije

Izvor: Blic, 29.Maj.2015

Novosadske demokrate su saopštile da su se potvrdile njihove tvrdnje od pre dva meseca da su konkursi za izbor direktora u gradskim preduzećima očigledno namešteni...Oni podsećaju da su izabrani dosadašnji vršioci dužnosti direktora, koji su već postavljeni na osnovu dogovora o podeli plena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.