D i jedno S napustili DSS

Izvor: Njuz.net, 18.Okt.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

D i jedno S napustili DSS

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeU koaliciji je bilo previše S a D je izgubilo prvobitni smisao

BEOGRAD, 18. oktobar 2014, (Njuz) – Jučerašnjim odlazak četvorice nekadašnjih visokih funkcionera DSS-a je, po svemu sudeći, samo početak osipanja ove stranke. Naime, kako Njuz saznaje, tokom današnjeg dana DSS su napustili i D i jedno od dva S uz obrazloženje da ne vide svoje mesto u ovakvom DSS-u.
D i S su zamerili DSS-u ulazak u koaliciju sa SNS-om u Beogradu, kao i koketiranje sa Dverima >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i SRS-om.
- U toj koaliciji je bilo previše S, dok je D potpuno izgubilo svoj prvobitni smisao – naveli su D i S u zajedničkom saopštenju.
Sandra Rašković Ivić, nova predsednica DSS-a kaže da najviše žali za odlaskom slova D.
- Zaista mi je žao što je D otišlo, ono je bilo poslednji pravi predstavnik demokratije u stranci. Odlazak jednog S se neće toliko osetiti koliko izostanak D u DSS-u – izjavila je Rašković Ivić za Njuz.
Ona je istakla da drugo S ostaje u DSS-u i da će istovremeno će predstavljati i stranku i Srbiju. O tome kako će DSS izgledati bez D i jednog S predsednica stranke nije želela da daje izjavu.
D i S još nisu odlučili da li će ostati na političkoj sceni Srbije, a prema nekim nezvaničnim saznanjima Boris Tadić im je već ponudio da se priključe novom imenu njegove stranke.
Soko Sokolović
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.