Boško Ničić: Naprednjaci me nikad nisu izigrali

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Apr.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško Ničić: Naprednjaci me nikad nisu izigrali

Lider Pokreta „Živim za Krajinu“ Boško Ničić, koji je na lokalnim izborima u Zaječaru pobedio listu Aleksandra Vučića, razmišlja o formiranju vlasti sa njegovom Srpskom naprednom strankom. Navodi da će prethodno sa građanima „proveriti da li bi ovo bilo kršenje njihove izborne volje“. Druga opcija je saradnja sa koalicijom okupljenom oko Demokratske stranke, koju čini i Liberalno demokratska partija. U Intervjuu nedelje RSE, Ničić govori o tome zašto su mu ovi bivši partneri neprihvatljivi.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Zaječar

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Boško Ničić: Neću vlast sa onima koji su me napravili na budalu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Apr.2017

U Intervjuu nedelje RSE, Boško Ničić, nekadašnji gradonačelnik Zaječara govori o tome zašto su mu bivši koalicioni partneri neprihvatljivi, te kako je saradnja sa Naprednjacima moguća, iako ih smatra odgovornim za „propast“ Zaječara.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.