Izvor: S media, 19.Sep.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović: Pritisak na odnos SNS-SPS

Potpredsednik SPS Dušan Bajatović kaže da istražni organi ispituju privatizaciju Azotare Pančevo, dok revizor u "Srbijagasu" pregleda finansijski izveštaj za 2011.

On je, gostujući na TV Pink, rekao da je korupcija rak rana srpskog društva i da niko ne treba da bude zaštićen, ali da bi istrage privatizacija preduzeća trebalo da budu po zakonu i da ne prerastu u obračun sa političkim neistomišljenicima.

Upitan o medijskim navodima da su pod >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << istragom Bogoljub Karić, Mlađn Dinkić, DS i SPS i da se proverava privatizacija Mobtela, Nacionalne štedionice, Galenike, Luke Beograd i još nekih preduzeća, Bajatović je odgovorio da je korupcija rak rana srpskog društva, ali da bi sve u toj oblasti u pogledu istrage moralo da se obavi po zakonu.

Bajatović je, gostujući na TV Pink, rekao da istražni organi ispituju i privatizaciju Azotare Pančevo, kao i novog poslovanja i da državni revizor i u "Srbijagasu", čiji je on direktor, pregleda finansijski izveštaj za 2011. godinu.

Bajatović smatra da je nekada neophodan i medijski pritisak u borbi protiv klanova i lobija, ali da on ne bi smeo da preraste u obračun sa političkim protivnicima i da u tom pogledu ne bi trebalo da bude zloupotreba.

"Ovo je veliki pritisak pre svega na odnose između SNS i SPS", prokomentarisao je Bajatović i dodao da SNS do sada nije bila na vlasti, ali da to ne znači da ni u njenim redovima nema ljudi koji se nisu ogrešili o zakon.

(Tanjug)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.