Zvuči nestvarno - Milan pobedio Barsu, Nolito jednom nogom na San Siru

Izvor: MozzartSport.com, 02.Maj.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvuči nestvarno - Milan pobedio Barsu, Nolito jednom nogom na San Siru

Mundo Deportivo navodi da je cena od 18.000.000 evra odbila Blaugranu

Nije lako Barseloni kad treba da pronađe igrača. Kriterijumi su izuzetno visoki, a teško je dovesti top kvalitet kad se zna da je tu - za svaki slučaj. Ako se povredi neko od nedodirljivih iz prve postave. Nolito je dugo bio prva opcija, ali po svemu sudeći ništa od selidbe napadača Selte u Kataloniju.

Mundo Deportivo ističe da je posao propao pošto Selta nije odustajala od obeštećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od 18.000.000 evra. Nije da je ta suma nedostižna za Barsu, ali ona ipak traži rezervnu varijantu. Džokera sa klupe. I tako smo došli u maltene nezamislivu situacije da je Barseloni igrača preoteo - Milan?!

Posrnuli italijanski gigant bi, istina, već koliko danas mogao da napravi prvi korak ka ozdravljenju, pošto će kineski konglomerat Alibaba uložiti 700.000.000 evra u preuzimanje kluba. Ako se nešto ne izjalovi. Očekuje se da sa investitorima stignu i Marčelo Lipi i bivši napadač Porta i Atletika, sada Gvangdžou Evegrandea Džekson Martinez.

Uskoro i Nolito za koga Mundo navodi da je jednom nogom već na San Siru mada i dalje ostavlja mogućnost da Barsa nešto iščačka u danima pred nama. Potajno se nadaju i Inter, Valensija, pa navodno i Atletiko. Međutim, Milan trenutno u blagoj prednosti.

Barsa se okreća Kevinu Gameiru iz Sevilje. Mundo već piše: "Idealan profil igrača".

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.