Zvezdin posao decenije: Parkera utrapili

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin posao decenije: Parkera "utrapili"

Zvezda da slavi Kairat! Ekipa koja je letos ponizila crveno-bele u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope dovela je napadača Antigve i Barbude Džošuu Parkera i tako skinula "teg od nekoliko stotina hiljada evra" sa leđa lidera Super lige Srbije.

Portal mozzartsport.com piše da je ekipa iz Almatija dovela napadača Zvezde za neverovatnih 200.000 evra, plus 20.000 za potpis jednogodišnje pozajmice. I ne samo da su crveno-beli oterali jednog od najvećih promašaja u skorijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << istoriji, nego je klub sa Marakane dobio 50.000 evra.

Stvarno, posao snova za crveno-bele. Kad budu videli u Kairatu šta su doveli, čupaće kosu, ali važno je da ga je Zvezda "utrapila".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PONOVO PROBLEMI SA PARKEROM: Ne želi duplo veću platu

Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 12:30

Kazahstanski Kairat pokazao je interesovanje za napadača Crvene zvezde Džošuu Parkera i želeo je da ga dovede na pozajmicu za koju bi crveno-belima platio 50.000 evra.. . Pored toga Kazahstanci su reprezentativcu Antigve i Barbude ponudili dplo bolju platu od one koju ima na Marakani odnosno 200.000...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.