Zvezdin motor Džon Ruiz: Na poluvremenu smo rekli - moramo da pobedimo!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin motor Džon Ruiz: Na poluvremenu smo rekli - moramo da pobedimo!

"Pokazao sam šta mogu, i navijači ne mogu da očekuju manje u narednim utakmicama, naprotiv, mogu biti samo bolji", uveren je Kostarikanac

Zvezda je stpljivo čekala i konačno dočekala pravog Džona Ruiza. Vihorni Kostarikanac tutnjio je kroz odbranu Vojvodine u sinoćnom derbiju i bio jedan od najboljih aktera direktne borbe za prvo mesto Superlige.

Krilni napadač crveno-belih postigao je prvi i namestio drugi pogodak svog tima, a bio je i pokretač mnogobrojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << opasnih akcija srpskog šampiona. Defanzivci Vojvodine za njega nisu uspeli da pronađu pravo rešenje.

"Drago mi je zbog gola, ali najvažnija mi je pobeda. Danas je bilo teško, i smatram da smo postigli dobar rezultat. Znali smo da je Vojvodina dobra ekipa, pokušavali su da nas napadnu i da igraju ofanzivno, kao i mi. Na poluvremenu smo razgovarali i rekli jedni drugima da moramo da pobedimo i to smo i uspeli", rekao je Kostarikanac.

Zvezda se „Ruiz ekspresom“ vratila na prvo mesto! Vojvodina pala za četiri minuta (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde očekuju da Ruiz u bliskoj budućnosti postane najvažniji šraf ovog tima.

"Mislim da mi je ovo bila jedna od najboljih partija otkad sam došao u Zvezdu, i drago mi je da forma ide uzlaznom putanjom. Najvažnije mi je poverenje koje trener ima u mene. Pokazao sam šta mogu, i navijači ne mogu da očekuju manje u narednim utakmicama, naprotiv, mogu biti samo bolji", uveren je Ruiz.

Sa druge strane, muke Lalama stvarao je neumorni Srđan Plavšić.

"Šef traži od mene da igram jednostavno, sa što manje dodira. Tako moja brzina dolazi do izražaja. Slušajući njega pronašao sam stil igre koji mi najviše odgovara. Takva igra mi je u drugom poluvremenu i donela gol i asistenciju. Mnogo mi znači što sam postigao pogodak na ovom meču, svi znate da me Vojvodina svojevremeno nije želela u svojim redovima. Pokazao sam im da su pogrešili u proceni. Ipak, sada je najvažnije da se ekipa vratila na prvo mesto ovom pobedom, drago mi je što sam tome doprineo i nadam se da ćemo na prvom mestu i ostati", poručio je Plavšić.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.