Zvezdin dželat doveo centra

Izvor: MVP.rs, 31.Okt.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin dželat doveo centra

Neptunas se pojačao u reketu.

Crvena zvezda Telekom u dosadašnjem delu sezone ima samo jedan poraz, koji je zabeležila u Klaipedi od Neptunasa. Litvanski tim se uglavnom oslanja na šutersko raspoloženje njegovih bekova, ali, odlučila je da se pojača i na niskom postu. Tako je u klub stigao Kit Benson (26, 211), objavljeno je na zvaničnom sajtu Evrolige, a boje litvanskog vice-šampiona će braniti do kraja sezone.

Benson je prethodne godine nastupao u Cmokiju >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << iz Minska i tamo je bio jedan od najboljih igrača sa 15.6 poena i 7.7 skokova u proseku. Pored beloruskog kluba, Amerikanac je kratko bio član Dinamo Sasarija, kao i filipinskog Tok En Tekst Tropang Tekstersa. Takođe se okušao i u NBA ligi, ali je za Golden Stejt Voriorse odigrao samo tri meča, pa je veći deo karijere u Americi proveo igrajući u Razvojnoj ligi.

"Nadamo se da će Benson pojačati naš reket i naše utakmice učiniti lakšim. Igrali smo protiv njega u VTB ligi i znamo za šta je sposoban", rekao je trener Neptunasa, Kazis Maksvitis, povodom transfera.

Amerikanac bi trebalo da pristigne u Klaipedu u toku sledeće nedelje, a mogao bi da debituje u četvrtom kolu Evrolige protiv Galatasaraj Liv Hospitala.

(foto: ridiculousupside.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.