Zvezdin bombarder stiže iz Serije A?

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin "bombarder" stiže iz Serije A?

Hoće li se vratiti na "Marakanu", nema sumnje da bi bio ogromno pojačanje!

Zvezda razmišlja o pojačanjima, kako piše "Sport" na probu je stigao štoper Adam Mičel sa Novog Zelanda. Radi se o standardnom članu mlade reprezentacije "Kivija", igrao je na "Mundijalitu", ali teško je reći hoće li se zadržati na "Marakani".

Momak ima i hrvatski pasoš, dobre preporuke, no sasvim sigurno nije igrač od koga se očekuje da bude odmah pojačanje.

Što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napadača tiče, nova meta je Uroš Đurđević, prenosi "Sport" pisanje portala "Mocart Sport"

Centarfor Palerma i mladi reprezentativac Srbije se nije naigrao po odlasku iz domaćeg fudbala, u Viteseu je dobijao šansu na "kašičicu", na Siciliji imao konkurenciju u vidu Alberta Đilardina.

Doduše, i povreda ga je sprečila da odigra više od desetak mečeva. Đurđević bi mogao u Beograd ako Sicilijanci ispadnu iz lige, već je bio blizu Zvezde pre dve godine, ali je otišao u inostranstvo.

Inače, ovaj napadač je prošao Zvezdinu fudbalsku školu, ali kao i mnogi pre njega nije dobio šansu među seniorima.

Želeo ga je i Partizan, ove sezone je postigao 2 gola Seriji A, za "Orliće" je u 16 mečeva dao 7.

U Viteseu je prošle godine dao spektakularan gol Ajaksu, ali se ni posle toga nije promenilo ništa, jednostavno sada već bivši trener Piter Boš mu nije pružao šansu.

Hoće li se Đurđević vratiti i predvoditi Zvezdu u jurišu na evropsku jesen?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda hoće napadača Palerma

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2016

Zvezdino dete Uroš Đurđević prva želja kluba u letnjem prelaznom ruku. Olakšavajuća okolnost ako Palermo ispadne u Seriju B Uroš Đurđević se vraća na Marakanu, bar se tako nadaju čelnici šampiona Srbije. Zvezdino dete, koje nikada nije dobilo šansu u seniorskom timu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.