Zvezda u punom sastavu ide u Novi Sad

Izvor: Mondo, 22.Avg.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u punom sastavu ide u Novi Sad

Crveno-beli dobili dozvolu da registruju fudbalere angažovane ovog leta. Trener Lalatović na "slatkim mukama" pred derbi sa Vojvodinom.

Foto: crvenazvezdafk.com

Deo problema na "Marakani" je rešen. Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović po prvi put ove sezone imaće na raspolaganju sve igrače, pošto će klub za gostovanje u Novom Sadu moći da registruje devetoricu "novajlija" koji nisu konkurisali za tim u prethodna dva kola.

Povezane vestiDespotović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poručio Pantiću:Polij se i oprosti dug!Lalatović: Zašto da menjam tim koji pobeđuje?

 Crveno-beli su u petak oko 15 časova uspeli da se dogovore i sa poslednjim od potraživača na listi, Radom. "Građevinarima" će dug biti isplaćen u ratama, a prva je uplaćena tokom dana.

Prethodnih dana postignuti su sporazumi sa igračima i Spartakom iz Subotice, tako da će trener Nenad Lalatović biti na "slatkim mukama" kada bude sastavljao tim za derbi sa Vojvodinom.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zvezda u punom sastavu ide u Novi Sad

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2014

Crveno-beli dobili dozvolu da registruju fudbalere angažovane ovog leta. Trener Lalatović na "slatkim mukama" pred derbi sa Vojvodinom. Terzić: Hvala na razumevanju svima koji su pomogli...Miloš Bosančić mogao bi tokom vikenda da debituje za Crvenu zvezdu.. ..Deo problema na "Marakani" je rešen....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.