Zvezda u Ivanjicu bez Ruiza i dvojca iz Katara

Izvor: Mondo, 01.Okt.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Ivanjicu bez Ruiza i "dvojca" iz Katara

Miodrag Božović saopštio spisak fudbalera za meč sa Javorom, a na njemu nema nekoliko standardnih prvotimaca.

Foto: MN Press

Na jučerašnjoj konferenciji za medije pred meč sa Javorom Miodrag Božović je kazao da ne zna u kakvom su još stanju fudbaleri koji su igrali za "B" reprezentaciju u Kataru, a nakon razgovora sa njima odlučio je da na put u Ivanjicu ne povede dvojicu od petorice koji su bili u Dohi.

Zbog lakših povreda zadobijenih u porazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od Katara (0:3) on neće moći da računa na Srđana Plavšića i Marka Poletanovića, dok su se Filip Manojlović, Mihailo Ristić i Marko Petković oporavili od dugog puta i konkurisaće za sastav.

Božović je juče kazao i da neće moći da računa naPetra Orlandića, a njemu se pridružio iDžon Ruiz, Kostarikanac koji igra sve bolje i bolje, pa će zbog lakše povrede njih dvojica ostati u Beogradu.

"Dojučerašnji" standardni golman Damir Kahriman ponovo se nije našao na spisku putnika, a takođe nema ni Tomasa Fibela.Pablo Mouče će ovoga puta konkurisati za mesto u 11, iako je Božović juče najavio da "neće žuriti sa njim".

Komoletan spisak putnika za meč koji se igra u 17 časova (Arena Sport):

Filip Manojlović, Nemanja Supić, Damjan Le Talek, Miloš Cvetković, Zoran Rendulić, Marko Petković, Mihailo Ristić, Dušan Anđelković, Aleksandar Luković, Mičel Donald, Andrija Luković, Uroš Račić, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Pablo Mouče, David Babunski, Ugo Vieira i Predrag Sikimić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.