Zvezda traži nastavak pobedničke serije na gostovanju Neptunasu, prenos na Sport klubu

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda traži nastavak pobedničke serije na gostovanju Neptunasu, prenos na Sport klubu

Košarkaši litvanskog Neptunasa će u četvrtak (18 časova), u Klajpedi, odigrati prvi evroligaški meč u istoriji na domaćem terenu, a čast da uveliča veliki dan za klub sa obale Baltičkog mora imaće Crvena zvezda uz direktan prenos na Sport klubu (SK 1).

Crveno-beli su na daleki put krenuli sa željom da odigraju još jednu dobru utakmicu i sačuvaju maksimalan učinak u svim takmičenjima. Ostvarili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << četiri pobede u ABA ligi, dok su na startu Evrolige srušili Galatasaraj u sjajnoj atmosferi Kombank arene sa 76:68.

Mnogi su već otpisali debitanta u elitnom takmičenju i timu sa Kalemegdana upisali nova dva boda, međutim, trener Dejan Radonjić poziva na oprez.

"Stvara se ambijent da je Neptunas autsajder, ali to je opasna ekipa, posebno na domaćem terenu. Idemo na pobedu, to nam je želja, kao i u svakoj utakmici. Sada su znatno jači i iskusniji nego što su bili prošle sezone i pokazali su da su jako ozbiljna ekipa sa svim karakteristikama litvanske košarke", izjavio je Radonjić.

Zanimljivo je da Neptunas u sastavu ima samo jednog stranca, Amerikanca Mustafu Šakura. U prvom kolu D grupe Evrolige litvanski tim je dobar deo meča parirao Laboral Kući, ali je ubedljivo poražen sa 88:69.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.