Zvezda smanjuje broj stranaca

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda smanjuje broj stranaca

Od sezone koja je pred nama klubovi koji se nadmežu u Superligi Srbije mogu u protokol da uvrste samo četiri fudbalera koji nema pa trenutno oni koji na platnom spisku imaju višak stranaca pokušavaju da redukuju brojno stanje.

Najednostavniji način je prodaja ili otpuštanje onih koji nisu zadovoljili, a takvih ima najviše u Crvenoj zvezdi, koja pokušava da ih se reši na svaki način.

Dok se ne pojave zainteresovani za Ruiza, Donalda, Le Taleka, Kangu… crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su rešili da štoperu Abrahamu Frimpongu izdejstvuju srpsko državljanstvo, saznaje Mondo.

S obzirom da je igrač iz Gane u Srbiji od 2011. godine (Igrao za Vojvodinu i Napredak) ima osnova da postane državljanin, a proces je već u toku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.