Zvezda se nećkala, Drenovac ponovo u Skoplju

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se "nećkala", Drenovac ponovo u Skoplju

Plavo-beli još godinu dana. Srpski internacionalac Đorđe Drenovac (202, 1992) drugu sezonu uzastopno zadužio je dres skopskog MZT-a, posle uspešne 2015/2016.

Reč je o igraču koji igra na poziciji niskog krila i koji je, kako je navedeno na zvaničnom sajtu kluba, svojom igrom i zalaganjem bio među najzaslužnijima za osvajanje duple krune.

Drenovac je u ABA ligi prošle sezone prosečno beležio 14,9 poena i 4,4 skoka po meču, dok su u makedonskom prvenstvu brojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bile neznatno manje - 14,3 poena i 4,2 skoka. Rođeni Beograđanin produžio je saradnju sa ekipom iz glavnom grada Makedonije do leta 2017. godine.

- Sve je dogovoreno. Karijeru nastavljam u Skoplju, gradu u kojem sam proveo bezmalo godinu dana, upoznao dosta kvalitetnih ljudi i klubu koji mi je omogućio pravu šansu, a ja je iskoristio na pravi način. Za dve nedelje krećem "dole", u nove pobede - rekao je Drenovac za VESTIONLINE.

Bilo je i ponuda drugih klubova?

- Jeste, iz Belgije, Turske... Međutim, privukla me je informacija da će MZT iduće sezone, pored ABA lige, da igra i Evrokup.

Kuloarima je kružila priča da ste veoma blizu potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom?

- Kontakt sa klubom sa Malog Kalemegdana je postojao još u toku prethodne sezone, ali je zbog ugovornih obaveza sa MZT-om ta priča bila neizvodljiva... Pregovori su nastavljeni i kada sam se vratio u Beograd, ali od toga, nažalost, nije bilo ništa - podvukao je nekadašnji kapiten mlađih selekcija Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.