Zvezda odigrala prvu utakmicu

Izvor: MVP.rs, 29.Avg.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odigrala prvu utakmicu

U duelu sa Asesoftom semafor nije bio uključen.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom odigrali su prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za narednu sezonu. Protivnik crveno-belih bio je rumunski Asesoft. Međutim, pre bi se moglo reći da je odmeravanje snaga sa Asesoftom bilo više kao trening nego utakmica.

"Semafor nije bio uključivan, nismo brojali poene niti vodili zapisnik. Ovo je više bio trening nego utakmica. Rumunski Asesoft je ekipa sa kojom Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << već godinama unazad igra prijateljske mečeve u pripremnom periodu, pa smo njihovo prisustvo na Zlatiboru i ove godine želeli da iskoristimo na najbolji mogući način. Ovaj trening meč nam je poslužio da uradimo ono što smo planirali, a moram da istaknem da je u pojedinim trenucima trening imao i takmičarskih karakteristika", počeo je priču za klupski sajt Dejan Radonjić i potom dodao:

"Mogu da budem zadovoljan kako smo radili, iako smo na samom početku ostali bez Branka Lazića koji je dobio nezgodan udarac. Takođe, Markus Vilijams i Nemanja Dangubić protiv Asesofta nisu nastupali. Oni su i dalje u posebnom režimu treninga i očekujem da će oni tokom sledeće nedelje biti u trenažnom procesu. Zadovoljan sam jer smo na adekvatan način uspeli da kompenzujemo odsustvo velikog broja igrača, a sa dobrim radom nastavićemo i sledeće nedelje kada će nam se priključiti Luka Mitrović i Maik Cirbes", zaključio je trener crveno-belih.

Prvotimci i stručni štab crveno-belih sa Zlatibora se vraćaju u petak, a sa treninzima u Beogradu će nastaviti u dvorani u Železniku.

(foto: KK Crvena zvezda)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.