Zvezda ima novog desnog beka!

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ima novog desnog beka!

Kako stoji na zvaničnoj stranici kluba sa "Rajka Mitića", Crvena zvezda je angažovala novo pojačanje.

Kao što je bilo i najavljivano, Brazilac Mateus Viveiros je stigao u Beograd i potpisao ugovor sa aktuelnim prvakom naše zemlje.

Viveiros je na stadionu "Rajko Mitić" parafirao saradnju sa Crvenom zvezdom na četiri i po godine, odnosno obavezao se na vernost klubu u naredne dve i po godine, sa mogućnošću produžetka saradnje na još dve.

Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << momak je rođen 1998. godine, prošao je omladinsku školu Sao Paula, nastupa na poziciji desnog beka, a došao je da pojača konkurenciju uz desnu aut liniju, kako od odlaska Miloša Cvetkovića, trener Miodrag Božović na raspolaganju na tom mestu ima samo Marko Petkovića.

"Čast mi je i zadovoljstvo da sam u ovom velikom klubu. Čuo sam za Zvezdu i potrudiću se da iskoristim vreme u Beogradu i da postanem standardan prvotimac i pokažem koliko znam", bile su prve reči Zvezdinog novajlije.

Viveiros još uvek ima pravo da nastupa i za omladinsku selekciju Crvene zvezde, ali će ipak odmah biti priključen prvom timu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poketino "vezao" još jednog svog pulena (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2017, 14:27

Novi potpis na "Vajt Hart Lejnu"...Hari Vinks je potpisao novi ugovor sa Totenhemom...Mladi vezista se obavezao na vernost Sparsima do 2022. godine...Menadžer 'Pevaca' Maurisio Poketino danas je pozirao pred fotoaparatima sa Harijem u sada već dobro poznatoj pozi...Vinks je dete Totenhema, prošao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.