Zvezda Orlanda Vučević ponovio uslove: Odlazak selektora i igram za Crnu Goru

Izvor: Blic, 31.Avg.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda Orlanda Vučević ponovio uslove: Odlazak selektora i igram za Crnu Goru

Košarkaš Orlanda Nikola Vučević izjavio je da je spreman da pomogne reprezentaciji Crne Gore, ali ponovio da će to uraditi samo ukoliko selektor Luka Pavićević ode sa klupe.

"Žao mi je što nisam mogao da pomognem Crnoj Gori u kvalifikacijama, ali ako se promeni selektor, spreman sam da se vratim u nacionalni tim", rekao je Vučević za "Vijesti".

Sigurno da bi Vučević bio jedan od glavnih aduta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali Crna Gora nije uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se progura kroz grupu gde je bila poražena od nejake Holandije.

"Sigurno da je to što se Crna Gora nije plasirala na Evropsko prvenstvo veliki neuspeh. Sada ostaje da se fokusiramo na kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2017, da se ne bi ponovile iste greške. Najteže je igračima koji su bili tu, odvojili su celo leto da bi igrali i izborili se za odlazak na EP, ali to je sport. Ovo je udarac za našu košarku, jer nećemo biti na velikoj sceni najmanje tri godine. Međutim, pruža se prilika da se dosta stvari ispravi do novih kvalifikacija", objasnio je Vučević.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučević: Igraću za Crnu Goru kada se promeni selektor

Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2014

Centar Orlando Medžika, Nikola Vučević, izjavio je da će pomoći selekciji svoje zemlje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali samo pod uslovom da dođe do promene selektora.. . „Žao mi je što nisam mogao da pomognem Crnoj Gori u kvalifikacijama, ali ako se promeni selektor, spreman sam...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.