Zvezda Bajerna na izlaznim vratima, Junajted dočekao svoju šansu?!

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda Bajerna na izlaznim vratima, Junajted dočekao svoju šansu?!

Fudbaler Bajern Minhena mogao bi na leto da napusti nemački klub i pređe u Mančester junajted.

Kako prenose engleski mediji, Arjen Roben više neće biti u planovima Bajern Minhena i na leto bi mogao da se preseli na ''Teatar snova''.

Pojedini izvori navode da je razlog za potencijalni odlazak Holađanina, loš odnos sa prvim napadačem Robertom Levandovskim.

Navodno su Roben i Levandovski u lošim odnosima poslednjih meseci, a jasno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je hijerarhijski gledano, Levandovski ipak iznad Robena.

Holanđanin je napunio 32 godine, a i njegove učestale povrede doprinele su tome da ne bude na svom prepoznatljivom nivou.

Takođe, navodi se da je Mančester junajted želeo Robena još davne 2004. godine, ali da je tada odlučio da iz PSV Ajdhovena pređe u Čelsi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.