Zvanično je, Bajern isplatio Juventusu 21 milion evra!

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično je, Bajern isplatio Juventusu 21 milion evra!

Transfer je zvaničan, Francuz je potpisao ugovor do 2020. godine sa Bajernom.

U poslednje dve sezone je Kingsli Koman (20), reprezentativac Francuske, bio na pozajmici u Bajernu koja je plaćena 8 miliona evra Juventusu, njegovom tadašnjem klubu.

Bajern je imao opciju po kojoj je u svakom trenutku mogao da otkupi ugovor ovog krilnog fudbalera, a do isteka roka da to učini imao je još samo par dana, do 1. maja.

Učinili su to danas.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klauzuli, Bajern je platio ovog fudbalera 21 milion evra i od danas je samo u vlasništvu Bavaraca.

Ugovor je potpisao do 2020. godine i svakako će predstavljati neku vrstu pojačanja za narednu sezonu Bajerna iz Minhena.

Bajern će potrošiti 100 miliona na jednog igrača? https://t.co/3Y1ZkBaSyM

— Sportske.net (@sportske) April 25, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tri dana pre isteka roka - Koman je Bajernov!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2017

Ugovor potpisan do 2020. godine, a njegove posledice osetiće se i u Italiji..Taman što su italijanski mediji počeli panično da pišu o isteku roka za otkup ugovor Bajern je obzanio - Kingsli Koman ostaje u Minhenu, pošto su Bavarci, tri dana pre isteka roka, za 21.000.000 evra otkupili ugovor 20-godišnjeg...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.