Zvanično - Ovo je bilans prelaznog roka u Realu?!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Ovo je bilans prelaznog roka u Realu?!

Neverica, čini nam se da se ovo nikada nije desilo...

Real neće kupovati u prelaznom roku, ništa od "Galaktikosa", ako ne računamo povratak Morate posle dve godine u Juventusu.

Otišao je Hese u Pari Sen Žermen, novo lice je povratnik Asensio koji je zadobio poverenje Zidana, ali i u drugi plan stavio Iska i Džejmsa Rodrigeza. Očekivalo se da jedan od njih dvojice ode, ali ništa od toga.

Arbeloa je prešao u Vest Hem, možda Koentrao ode do kraja dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Inter, ali pojačanja neće biti.



"Ovaj tim je nemoguće poboljšati. Ne treba nam niko, osvojili smo Superkup Evrope, dobili prva dva meča u šampionatu. Ostajemo sa ovim igračima, dovoljno je. Imam neograničeno poverenje u Zidana i njegovu procenu"
, rekao je Florentino Perez.

Zidan je navodno želeo Pogbu, ali Perez neće da radi sa Rajolom, nisu uspeli da dovedu Obamejanga, ali nisu ni prodali nikoga od bitnih igrača. Kovačić ostaje, iako je Kazemiro izborio mesto u timu, popunjeni su na svim pozicijama, za mesto u napadu boriće se Morata i Benzema.

Ne liči na Florentina Pereza, ovo je verovatno najtiši prelazni rok u novijoj istoriji Reala.

Sa druge strane, šta ako zbog suspenzije ne budu mogli da kupuju u narednih 18 meseci?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.