Zvanično - Napoli doveo Hrvata, Mamić je pravi genije! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Napoli doveo Hrvata, Mamić je pravi genije! (foto)

Odlični fudbaler zagrebačkog Dinama novi je član Napolija.

Čudesni Zdravko Mamić završio je još jedan ogroman posao, Marko Rog je napustio Maksimir i prešao u redove Napolija.

Ovu vest potvrdio je italijanski klub na svom zvaničnom sajtu uz napomenu da se radi o fenomenalnom fudbaleru koji može da igra na nekoliko ofanzivnih pozicija.

Rog je rođen 1995. godine, važi za jednog od najvećih talenata u Hrvatskoj, a Zdravko Mamić je prošlog leta bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spreman da rizikuje i plati čak pet miliona evra za njegov transfer iz Splita.

Posle samo godinu dana, Rog je nakon 40 odigranih mečeva i pet pogodaka za Dinamo, otišao u Napoli za gotovo tri puta veću količinu novca pošto je italijanski klub platio oko 13 miliona za njegov transfer.

Podsetimo, Dinamo je ovog leta prodao i Marka Pjacu u Juventus za 25 miliona evra i golmana Eduarda u Čelsi za pet miliona.

Marko Rog è un calciatore del Napoli 👏 #ForzaNapoliSempre ➡️ https://t.co/83C0cW6pbh ⚽️ pic.twitter.com/1wPaMP5icj

— Official SSC Napoli (@sscnapoli) August 29, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.