Zvanično - Na Etihad stigla Pepova velika želja

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Na "Etihad" stigla Pepova velika želja

Danima je najavljivano, a sada je sve i ozvaničeno.

Pisali smo da je Silesen pojačao Barsu, a sada je ozvaničen i prelazak doskorašnjeg golmana španskog giganta u redove Mančester Sitija.

Klaudio Bravo novo je pojačanje "Građana", parafirao je četvorgodišnju saradnju, a Barselona je za njegove usluge zaradila 18 miliona evra.

Čileanac dolazi umesto Džoa Harta, koji se oprostio od navijača Sitija i očekuje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da karijeru nastavi u Evertonu.

Hart nije zadovoljavao kriterijume Pepa Gvardiole, koji je navodno još u junu stavio do znanja čelnicima kluba da na dugogodišnjeg čuvara mreže "Građana" ne računa.

Jedan od razloga zbog kojih je Bravo doveden je i taj što je 33-godišnji Čileanac minule sezone imao najveći broj uspešnih pasova od svih golmana u Primeri.

Foto: twitter.com/EPLSportsApp





Foto: twitter.com/ManCity



Treba dodati da je klub sa "Etihada" danas napustio Bersant Selina, koji će do kraja sezone igrati na pozajmici u holandskom Tventeu.

.@BersantCelina has joined @fctwente on a season-long loan - good luck, Bersant! #mcfc pic.twitter.com/4uEirCsaHj

— Manchester City (@ManCity) 25. август 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZVANIČNO: Sitiju stigao golman od 20.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2016

Klaudio Bravo potpisao četvorogodišnji ugovor sa Građanima za nedeljnu platu od 117.000 evra..Klaudio Bravo i zvanično je danas zadužio dres Mančester Sitija. Iskusni Čileanac je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Građanima i pojačao tim Pepa Gvardiole, koji je dugo insistirao na njegovom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.