Zvanično - Kolo Ture u Seltiku (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Kolo Ture u Seltiku (foto)

Škotski šampion predstavio je iskusnog štopera.

Pisali smo juče da će bivši fubdaler Arsenala, Mančester Sitija i Liveprula nastaviti karijeru u slavnom klubu iz Glazgova, opširnije o tome i o osnovnim crticama njegove repsektabilne karijere mogli ste da čitate ovde.

'Centurion' iz Obale Slonovače je danas potpisao jednogodišnji ugovor sa Seltikom, na predstavljanju pozirao u zeleno-belom dresu škotskog giganta.

Kolo Ture će tako ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sarađivati sa Brenadnom Rodžersom, očekuje se da bude komandant odbrane Seltika, a nema sumnje da će njegovo veliko iskustvo biti od velikog značaja za ekipu koja naredne sezone brani titulu šampiona Škotske.

Celtic delighted to sign Kolo Toure, https://t.co/V9KeK2nCDR (PV) pic.twitter.com/U9a7DZC0mR

— Celtic Football Club (@celticfc) July 24, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POJAČANJE IZ LIVERPULA: Kolo Ture stigao u Seltik (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2016

Doskorašnji fudbaler Liverpula u zeleno-belom narednih godinu dana.. . Kolo Ture, bivši fudbaler Liverpula, Mančester Sitija i Arsenala, potpisao je ugovor sa Seltikom, saopštio je škotski klub.. Ture je bio član ekipe Arsenala koja je bez poraza osvojila titulu šampiona Engleske. . Celtic delighted...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.