Zvanično - Atletiko i Sevilja razmenili napadače!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Atletiko i Sevilja razmenili napadače!

Kao što je najavljeno, španski klubovi sklopili su odlične poslove.

Lusijano Vijeto je novi član Sevilje, a Kevin Gameiro Atletiko Madrida.

Iako je Gameirova otkupna klauzula 40 miliona evra, Atletiko će uplatiti 32 miliona plus 5 u bonusima, dok su preostala tri uračunata kao pozajmica Lusijana Vijeta.

Gameiro je potpisao ugovor na četiri godine i on je treće veliko pojačanje Atletika ovog leta. Pre njega,  u Atletiko su stigli Niko Gaitan i Šime >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vrsaljko.

S druge strane, Vijeto će narednih godinu dana provesti na pozajmici u Sevilji koja ima mogućnost da otkupi njegov ugovor za 20 miliona evra.

Podsetimo, obojica napadača bila su velike želje Luisa Enrikea koji će sada morati da se okrene drugim metama.

#BIENVENIDOGAMEIRO. ¡@kevingameiro9 vestirá las próximas cuatro temporadas de rojiblanco! https://t.co/WDk03641iI pic.twitter.com/Sxkt0W5F7z

— Atlético de Madrid (@Atleti) July 30, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.