Znate li koji broj na dresu će nositi Bobi u Sparsima? (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li koji broj na dresu će nositi Bobi u Sparsima? (foto)

Verovatno bi uzeo #13 da se nije isprečila 'viša sila'.

Broj 13, koji je Boban Marjanović nosio tokom čitave kariejre, gde god da je igrao, nije dostupan u San Antoniju, 'Mamuze' su ga povukle u čast svoje legende Džejmsa Silasa koji je igrao za njih 70-ih i početkom 80-ih godina prošlog veka.

Stoga se Bobi odlučio da na dresu svog novog kluba nosi dres sa brojem #40, a u svlačionici 'Sparsa' je već dobio svoje mesto.

Gorostasni centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je to obelodanio na svom Instagram profilu, uz komentar da je ovo njegov novi dom i da mu se ostvario san.

My home for the next season. Dreams come true!  #gospursgo

A photo posted by Boban Marjanovic (@bobimarjanovic13) on Aug 2, 2015 at 4:20am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KAD VEĆ NE MOŽE ’13′: Bobinator se pohvalio novim brojem u San Antoniju (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015

Srpski košarkaš Boban Marjanović na svom Instagramu novim brojem i mestom u svlačionici San Antonija.  . . Od ranije je poznato da su Sparsi povukli broj 13 u čast legende Džejmsa Silasa koji je igrao za njih 70. i početkom 80. godina prošlog veka pa je Marjanović odlučio da uzme broj 40.. On...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.