Znate li čega se Ronaldo najviše plaši?

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li čega se Ronaldo najviše plaši?

Ne, navijači Barse, ne plaši se Mesija.

Kristijano Ronaldo je dao opširan intervju za španski magazin Libero, u kome je govorio o mnogo različitih tema.

Za razliku od uobičajenih fudbalskih pitanja koje svakodnevno dobija od novinara, u Liberu je odgovarao i na pitanje koji je njegov najveći strah, čega se to najviše plaši.

Bez oklevanja je rekao:



"Da umrem mlad. Želim da umrem star, u svojih 80 ili 90 godina."
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<


Neustrašiv na terenu, ko bi rekao da Rolando gaji ovakve strahove vezane za budućnost. Obzirom na način života i konstituciju, neke procene su da ne mora da brine.

Da si ti Ronaldo živ i zdrav sto godina!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo otkrio koji mu je najveći strah

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2015, 10:29

Na terenu izgleda kao "zver", golove daje kao od šale, ne plaši se protivnika, koje često učini smešnim, ali.. As Reala Kristijano Ronaldo otkrio je čega se najviše plaši...- Moj najveći strah jeste taj da umrem mlad. Ne želim da se to desi. Želim da umrem kao starac, sa 80 ili 90 godina....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.