Zlato za srpski dvosed na Svetskom kupu u Duizburgu

Izvor: Studio B, 23.Maj.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za srpski dvosed na Svetskom kupu u Duizburgu

Srpski kajakaši Nebojša Grujić i Marko Novaković osvojili su danas zlato u finalu dvoseda na 200 metara na Svetskom kupu u Duizburgu.

Srpski dvosed je trku završio u vremenu 31,666 sekundi, ispred Nemaca Ronalda Rauhea i Toma Libšera - 31,750 sekundi, čime su im se revanširali za poraz u finalu prvenstva Evrope u Češkoj

Treće mesto zauzeli su Britanci Lijam Hit i Džonatan Skofild (32.131).

"Nebojša je zadao odličan ritam i dobro smo išli od samog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << početka. Na Evropskom prvenstvu nismo imali sportske srece, tamo mi je ispalo veslo i imali smo nekoliko poteškoca. Ja sam se samo trudio da ne ispustim veslo na kraju trke i u suštini ovo je novi dan i nova trka. Nećemo se na ovome zaustaviti", poručio je Novaković.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.