Živkovićeva: Nadamo se pobedi protiv Holandije

Izvor: B92, 13.Avg.2016, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živkovićeva: Nadamo se pobedi protiv Holandije

Reprezentativka Srbije u odbojci Bojana Živković rekla je da pobeda protiv Holandije neće doći u pitanje ako njena ekipa odigra kako ume.

"Nadam se da ćemo maksimalno dobro početi utakmicu i svi se nadamo pobedi. Poznajemo ih, mnogo puta smo igrali. Treba se koncentrisati na to da ih poremetimo servisom i odradimo ono što je do nas", rekla je Bojana Živković.

Srbija je do sada zabeležila tri pobede i jedan poraz na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trijumf zabeležen je ubedljivo protiv Kine.

Živkovićeva je kazala da srpskim odbojkašicama očigledno prija jutarnji termin, u kom se igrala utakmica sa Kinom i u kom je zakazan duel sa Holandijom, kojom će se završiti grupna faza.

"Utakmicu protiv Kine smo stvarno odigrali predobro i ostvarili odličnu pobedu za nas. Kineskinje nisu imale šanse da nam pariraju, što je dobro", rekla je ona.

Bojana Živković je navela da njenoj ekipi mnogo znači što u celom olimpijskom timu Srbije vlada dobra i pozitivna atmosfera.

Utakmica odbojkašica Srbije i Holandije igraće se u nedelju od 14.30.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poraz srpskih odbojkašica, treće u grupi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2016, 00:33

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je danas od selekcije Holandije sa 3:2 (25:22, 25:20, 22:25, 18:25, 15:8) u 5. kolu B grupe Olimpijskog turnira u Riju...Izabranice Zorana Terzića grupnu fazu završile su sa skorom 3-2 i skoro sigurno sa trećeg mesta idu u četvrtfinale, osim u slučaju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.