Živković: Nedopustivo igrali s igračem više

Izvor: B92, 30.Jul.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Nedopustivo igrali s igračem više

Trener fudbalera Voždovca Bratislav Živković rekao je da je ulog bio veliki na utakmici sa Radom i da je zadovoljan pobedom u tom duelu.

"Veliki je ulog bio za obe ekipe jer je Rad izgubio u prošlom kolu, mi igrali nerešeno, ali ćemo verovatno izgubiti jedan bod, tako da je početak bio oprezan. Drugo poluvreme smo dobro otvorili i posle utakmicu rutinski priveli kraju", rekao je Živković za Arenu posle utakmice na Banjici.

Voždovac je kao gost savladao Rad sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2:0 i tako u drugom kolu zabeležio prvu pobedu u Super ligi ove sezone. Domaćin je od 58. minuta imao igrača manje, što je Živkvićeva ekipa iskoristila.

"Kada je Rad ostao sa 10 igrača, bio je opasniji i mogli smo da primimo koji gol, što je nedopustivo", kazao je Živković.

Rad će u sledećem kolu gostovati Radničkom u Nišu, dok će Voždovac dočekati čačanski Borac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.