Živković: Kad izdržite 85, 86 minuta...

Izvor: Mondo, 28.Nov.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Kad izdržite 85, 86 minuta...

Trener Voždovca ne može da bude zadovoljan igrom svog tima, iako se do finiša borio sa Crvenom zvezdom.

Foto: MN Press

Voždovac je ove tmurne subote pokazao zube Crvenoj zvezdi, ali je ipak poražen u Ljutice Bogdana.

Ekipa Bratislava Živkovića imala je aktivan rezultat sve do poslednjih minuta utakmice, ali je Ugo Vijeira sa dva pogotka - u 88. i u nadoknadi vremena - doneo domaćinu rekordnu, 16. uzastopnu pobedu.

U razgovoru za TV Arena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sport, šef struke gostiju kratko je sabrao utiske na terenu.

"Nismo hteli da se povučemo, to nije bio plan, već smo hteli da igramo fudbal, ali nismo uspeli, naročito u zadnjih desetak minuta. Imali smo problema po desnoj strani i gol je došao baš sa te strane", rekao je nekadašnji fudbaler Zvezde.

"Nismo hteli da ovako igramo, ali smo igrali protiv najboljeg tima u zemlji i nije lako", dodao je.

Pred Voždovčanima je kup duel protiv Partizana.

"Sigurno ćemo se vratiti na našu staru formaciju za taj meč. Danas smo probali nešto novo, nije bilo loše, ali kada dođete do 85. i 86. minuta bez primljenog gola, pa izgubite, onda ne možete da budete zadovoljni", dodao je Živković.

"Zmajevi" posle 19. kola zauzimaju deveto mesto na tabeli, sa 22 osvojena boda.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.