Žiru ne igra protiv Borusije - Arsenal zaboravio da ga registruje?!

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiru ne igra protiv Borusije - Arsenal zaboravio da ga registruje?!

Tek što se vratio na teren i golom protiv Junajteda potvrdio da odustvo nije ostavilo traga na njemu, francuski napadač Olivije Žiru ponovo će morati da pauzira. Doduše, jednu utakmicu. Razlog? Arsenal je zaboravio da registruje napadača za meč Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda, prenose engleski mediji. Eto, i to se dešava najvećim klubovima.

Žiru je bio skinut sa prvobitnog spiska registrovanih igrača za elitno takmičenje zbog povrede, s obzirom na to da su prve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << prognoze glasile da se neće vraćati na teren do kraja ove godine. Bivši napadač Monpeljea se u međuvremenu oporavio, međutim administrativci londonskog kluba su potpuno zaboravili da ga prijave, tako da će Francuz propustiti važan meč protiv Borusije u borbi za prvo mesto u grupi.

Menadžer Arsenala Arsen Venger ionako ima sužen izbor ofanzivaca zbog povreda Podolskog,  Sanoga, Kembela, Volkota, pa mu je samo još nedostajao ovakav peh.

(Foto: Beta/AP)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.