Žiru: Želim da Venger ostane na klupi Arsenala

Izvor: B92, 21.Mar.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiru: Želim da Venger ostane na klupi Arsenala

Fudbaler Arsenala Olivije Žiru pružio je podršku menadžeru ’Tobdžija’ istakavši da želi da Arsen Venger i naredne sezone vodi klub.

Navijači su sve više nezadovljni Francuzem kome ugovor ističe na leto, a prema poslednjim informacijama on će ostati još godinu dana.

''Svi želimo da Venger potpiše novi ugovor. Ekipa hoće da igra sa njim i želimo da nastavimo prema našem cilju. Nadamo se da ćemo osvojiti FA kup i da ćemo obezbediti novu sezonu u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ligi šampiona'', rekao je Žiru.

Venger (67) je menadžer Arsenala od 1996. godine, a ugovor mu ističe na kraju sezone.

Njega kritikuju navijači londonskog kluba i traže odlazak zbog slabijih rezultata, ali i pošto Arsenal nije osvojio šampionsku titulu od sezone 2003-2004.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.