Zimonjić se rastao sa partnerom - porazom

Izvor: Mondo, 28.Feb.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić se rastao sa partnerom - porazom

Srpski veteran izgubio finale Dubaija u dublu i definitivno okončao saradnju sa partnerom iz Pakistana.

Foto: MN Press

Nenad Zimonjić i Ajsam Ul-hal Kureši izgubili su poslednji zajednički meč i propustili šansu da se rastanu osvajanjem trofeja u Dubaiju.

Uspešniji od njih u finalu, u dva seta bili su Rohan Bopana i Danijel Nestor, takođe nekadašnji Zikijev partner. Pobedili su ih 6-4 6-1.

Tako je okončana saradnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << srpskog i pakistanskog tenisera, za koju se ne može reći da je bila previše uspešna.

U 2015, zabeležili su skromne rezultate. Na Australijan Openu ostvarili su dve pobede, u Dohi su poraženi na startu takmičenja, dok su u Sidneju i Roterdamu uspeli da prođu u drugo kolo.

"Ne ide nam i bolje je da menjam sada, nego da još gubimo vreme", rekao je Zimonjić, koji će ubuduće igrati uz Poljaka Marćina Matkovskog.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.