Zimonjić i Nestor uspešni na startu

Izvor: Press, 17.Apr.2014, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Nestor uspešni na startu

Meč je trajao sat i 49 minuta, a Zimonjić i Nestor su do trijumfa došli posle velike borbe i preokreta u trećem setu, u kojem su gubili sa 3:0.
Oni su na kao peti nosioci bili slobodni na startu turnira, a u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika meča Roberto Bautista Agut (Španija)/Andreras Sepi (Italija) - Romain Arneodo/Bendžamin Baleret (Monako).
Zimonjić i Francuz Žulijen Beneto prošle godine osvojili su titulu u Monte Karlu, pošto su u finalu bili bolji od braće Brajan iz SAD sa 4:6, 7:6 (7:4), 14:12.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zimonjić i Nestor u polufinalu

Izvor: Studio B, 18.Apr.2014, 17:37

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u polufinale Mastersa u Monte Karlu u konkurenciji dublova, pošto su u četvrtfinalu pobedili Romaina Arneoda i Bendžamina Balrea iz Monaka sa 6:4, 6:3...Zimonjić i Nestor su na turniru postavljeni za pete nosioce, a u nastavku...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.