Zidan pecka pred derbi: Suares nam nije bio potreban

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan "pecka" pred derbi: Suares nam nije bio potreban

Trener B tima Real Madrida Zinedin Zidan "podgrejao" je atmosferu pred subotnji "El Klasiko" izjavom da "kraljevskom klubu" nije bio ni potreban igrač poput Luisa Suaresa, koji je letos za 88 miliona evra pojačao Barselonu. Podsetimo, Zidan je nedavno suspendovan na tri meseca zbog nepostojanja kvalifikacije da obavlja trenerski posao.

- Mediji su uvek povezivali Suaresa sa Realom, ali mi nismo imali nikakve kontakte sa Liverpulom jer smo smatrali da nam takav igrač nije potreban. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Real želi da dovede nekog igrača, vredno radi na tome da se taj transfer realizuje, ali Suares nije bio fudbaler kojeg smo želeli - otkrio je Zidan španskim medijima i nastavio:

- Uprkos tome što ga nismo želeli, očigledno je da je Suares veoma dobar fudbaler. Igrači koje smo doveli letos su baš oni koje smo želeli da vidimo u svom timu - podvukao je Zidan.

(Tekst: Nemanja Banović, foto: Beta/AP/Manu Fernandez)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.