Zidan kvari posao Murinju

Izvor: B92, 23.Jul.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan kvari posao Murinju

Zinedin Zidan je navodno opet uključio Real Madrud u borbu za Polom Pogbom.

Iako se poslednjih dana pisalo da će Francuz da pređe iz Juventusa u Mančester Junajted, Španci su navodno opet u igri.

Problem za Madriđane je cena, jer Juventus traži 100 miliona, a sa platom Pogbe i bonusima za menadžera cifra ide do 180.

Jedna od opcija za Zidana je da proda Kolumbijca Hamesa Rodrigesa za koga se spekuliše da bi Pari Sen Žermen dao oko 80 miliona, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a često se kao zainteresovan pominjao i Junajted.

Real se navodno opet aktivirao u borbu za Pogbu jer mu je najveći rival Barselona praktično ukrala Portugalca Andrea Gomeša.

U međuvremenu, menadžer Junajteda Žoze Murinjo je istakao da ne brine u vezi sa ovim transferom jer ima dve alternative.

Mediji spekulišu da su to Francuz Blez Matudidi i Srbin Nemanja Matić, a ranije se pričalo o Matuidivijevom zemljaku Musi Sisoku iz Njukasla.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.