Zidan imenovao najboljeg fudbalera na svetu

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan imenovao najboljeg fudbalera na svetu

Trener Real Madrida izneo svoj stav ko je trenutni vladar u svetskom fudbalu.

Legendarni francuski fudbaler je u intervjuu za meksički list Record, dao svoj sud o 'večitoj dilemi', ko je najbolji Mesi ili Ronaldo, ili pak neko treći.

Možda je bilo i očekivati da se 'Zizu' opredeli za fudbalera svog kluba, Kristijana Ronalda, ispred zvezde 'ljutog rivala', ekipe Barselone.

Generalno, francuski trener smatra da je svako rivalstvo dobro, ako je u granicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sportskog duha, Tako da smatra da su njih dvojica, u toj trci u dvoje, uticali jedan na drugog da dodatno napreduju u fudbalskoj igri.

"Kristijano može reći mnogo toga, ali u suštini on je sjajna osoba", rekao je Zidan.

Ipak, Leo Mesi je nedavno, po peti put u svojoj karijeri, proglašen za najboljeg fudbalera na svetu, svrgnuvši sa trona Ronalda, koji je to odličje dobijao u prethodna dva izbora.

Mesi je postigao 52 gola, i dodao 26 asistncija, na 61 meču za klub i reprezentaciju, a presudan faktor za dobijanje 'Zlatne lopte, bila je činjenica da je predvodio Barselonu do osvajanja nekoliko trofeja u prošloj sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan: Ronaldo je bolji od Mesija

Izvor: B92, 10.Feb.2016

Trener Real Madrida Zinedin Zidan smatra da je centarfor 'kraljevskog' kluba' Kristijano Ronaldo bolji igrač od Lionela Mesija...Izjava legendarnog Francuza dolazi posle nekoliko tekstova u kojima se postavlja pitanje da li su najbolje partije iza Portugalca, uz isticanje da je napadač Barselone nedvano...

Nastavak na B92...

Zidan: Ronaldo je najbolji, on ima veliko srce

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2016

Trener Reala, Zinedin Zidan hvali Kristijana Ronalda i prednost sedmici kluba (logično) daje u odnosu na Lionela Mesija...- Najbolji igrač na svetu je Ronaldo. O Kristijanu imam mnogo toga da kažem, a bitno je da je u srcu dobar čovek. Mesi je njegov suparnik, a ovo rivalstvo ide u korist fudbala....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.