Zemun ulazi u Superligu sa novom potpredsednicom!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemun ulazi u Superligu sa novom potpredsednicom!

Fudbalski klub Zemun vratio se u Superligu Srbije i rešio da ozbiljno krene u novu sezonu.

Zemunci imaju novu potpredsednicu kluba Biljanu Ivković, što je presedna od kada je ovaj klub posle višegodišnje borbe u nižim takmičenjima izborio mesto medju najboljima u Super ligi.

Sa druge strane predsednik kluba Dragan Vukojičić je istakao da bez stabilnih sponzora nema ni dobrih uslova

- Daćemo sve od sebe da u sezoni koja dolazi sačuvamo status prvoligaša >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ali i da FK Zemun podignemo na još viši nivo, jer sada ulazimo na velika vrata i igramo sa najboljima - ovim rečima obratio se novinarima  Vukojičić.

On je svestan je da bez para nema uspeha u sportu pa je zato u prostorijama kluba potpisan prvi sponzorski ugovor izmedju FK Zemun i firme Delamode Balkans.

Mišo Božić, generalni menadžer Delamode Balkans kaže da im je čast da ostvaruju partnerski odnos sa klubom koji je pokazao zalaganje na svim nivoima i da je ovo logična saradnja jer su i oni vodili sličnu utakmicu sa svom terenu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

FK Zemun: Nećemo odmah nazad u drugu ligu

Izvor: B92, 19.Jun.2017

Predsednik Fudbalskog kluba Zemun Dragan Vukoičić kaže da je klub dugo čekao šansu da igra u Superligi i da želi da se u njoj što duže zadrži.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.